Κεντρική Eurobasket Πολονάρα: «Θα πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε την Ελλάδα»

Πολονάρα: «Θα πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε την Ελλάδα»

cf80cebfcebbcebfcebdceaccf81ceb1 ceb8ceb1 cf80cf81ceadcf80ceb5ceb9 cebdceb1 cebaceaccebdcebfcf85cebcceb5 cf84ceadcebbceb5ceb9cebf

Πολονάρα

Σπουδαία αναμέτρηση σήμερα στο Μιλάνο με την Ιταλία να υποδέχεται την Ελλάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Ο Ακίλε Πολονάρα, τόνισε πως πρέπει να παίξει πολύ καλά άμυνα η ομάδα του, αλλά και να κάνουν όλοι το τέλειο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Αρχίσαμε πολύ καλά, με μια νίκη και ο κόσμος ήταν ο έκτος μας παίκτης. Έχουμε πλέον ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο ματς. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να πιάσουμε όλοι το 100% και να βγούμε μπροστά για να καλύψουμε το κενό ενός σπουδαίου παίκτη όπως ο Γκαλινάρι. Θα γίνει μεγάλη μάχη με την Ελλάδα.

Παρακολούθησα το πρώτο ημίχρονο και ήταν εξαιρετικοί, όχι μόνο ο Γιάννης αλλά και ο Ντόρσεϊ, ενώ διαθέτουν και άλλους έμπειρους παίκτες όπως ο Σλούκας. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά όχι μόνο απέναντι στον Γιάννη αλλά απέναντι σε όλους.

Θα πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Πολονάρα: «Θα πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε την Ελλάδα» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…