Κεντρική Eurobasket Ο Δημήτρης Ιτούδης στα αποδυτήρια: “Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω”

Ο Δημήτρης Ιτούδης στα αποδυτήρια: “Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω”

cebf ceb4ceb7cebcceaecf84cf81ceb7cf82 ceb9cf84cebfcf8dceb4ceb7cf82 cf83cf84ceb1 ceb1cf80cebfceb4cf85cf84ceaecf81ceb9ceb1 ceb3

dimitris itoudis 1

Ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης μετά της επικράτηση της Ελλάδας επί της Μ. Βρετανίας με 93-77, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίχτες του οι οποίοι έκαναν το 3 στα 3.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω. Και ήταν μια από αυτές τις μέρες που πραγματικά απόλαυσα να σας κοουτσάρω. Είχαμε λύσεις, ήρθε ο Λούντζης από τον πάγκο. Σίγουρα οι συνεργασίες Σλούκα – Παπαγιάννη ήταν εξαιρετικές. Υπήρξε μια επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι μας. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δεν ήταν η μέρα του Τάιλερ ή του Νικ, μπορεί να είναι του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Βερολίνο, αλλά έχουμε μια διαφορετική αποστολή εδώ σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά η αποστολή είναι διαφορετική. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ειδικά για το αυριανό παιχνίδι… Μεγάλη νίκη.”

The post Ο Δημήτρης Ιτούδης στα αποδυτήρια: “Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω” appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…