Κεντρική Eurobasket Ντατόμε: «Θα διεκδικήσει μετάλλιο η Ελλάδα»

Ντατόμε: «Θα διεκδικήσει μετάλλιο η Ελλάδα»

cebdcf84ceb1cf84cf8ccebcceb5 ceb8ceb1 ceb4ceb9ceb5cebaceb4ceb9cebaceaecf83ceb5ceb9 cebcceb5cf84ceaccebbcebbceb9cebf ceb7 ceb5cebb

Ντατόμε

Η Εθνική Ελλάδος διεκδικεί μετάλλιο και έχει εξαιρετικό σύνολο σύμφωνα με τον Τζίτζι Ντατόμε, με τον ίδιο να προσθέτει ότι η Ιταλία έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια στο χθεσινό ματς.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Πήραμε μια γεύση από μια ομάδα που θα διεκδικήσει μετάλλιο. Η Ελλάδα είχε από την αρχή το προβάδισμα, αλλά εμείς μείναμε μέσα στο παιχνίδι.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πάντως η νοοτροπία μας ήταν σωστή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

«Κάποιες ομάδες είναι ούτως ή άλλως δυνατές, αλλά γίνονται δυνατότερες αν τους επιτρέψεις να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και να εκμεταλλευτούν το μέγεθος, την εμπειρία ή κάποια τακτική.

Είχαμε στο μυαλό μας να περιορίσουμε τον Γιάννη και τους αιφνιδιασμούς, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην αντιμετώπιση του Ντόρσεϊ. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, χάσαμε αλλά δείξαμε χαρακτήρα και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Ντατόμε: «Θα διεκδικήσει μετάλλιο η Ελλάδα» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…