Κεντρική Eurobasket Μέλι: «Δεν είχε πάει πολύ καλά την τελευταία φορά που αντιμετώπισα τον Γιάννη»

Μέλι: «Δεν είχε πάει πολύ καλά την τελευταία φορά που αντιμετώπισα τον Γιάννη»

cebcceadcebbceb9 ceb4ceb5cebd ceb5ceafcf87ceb5 cf80ceacceb5ceb9 cf80cebfcebbcf8d cebaceb1cebbceac cf84ceb7cebd cf84ceb5cebbceb5cf85

Μέλι

Η Εθνική Ιταλίας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, νικώντας την Εσθονία και πλέον στοχεύει στο αποψινό παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο Νικολό Μέλι, μίλησε τόσο για το χθεσινό παιχνίδι, όσο και για τη δυσκολία του να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα είναι μεταξύ των φαβορί για μετάλλιο ή και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα. Δεν είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τον Γιάννη. Τον έχω αντιμετωπίσει ξανά και την προηγούμενη φορά δεν πήγε πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εδώ για να το προσπαθήσουμε»,

Για το παιχνίδι με την Εσθονία:

«Το πρώτο παιχνίδι κρύβει πάντα παγίδες, αλλά διαχειριστήκαμε τον αγώνα και κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και στο τέλος μπορούσαμε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της Ελλάδας».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Μέλι: «Δεν είχε πάει πολύ καλά την τελευταία φορά που αντιμετώπισα τον Γιάννη» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…