Κεντρική Eurobasket Ιτούδης: «Οι χαρακτήρες και οι ομάδες χτίζονται μέσα από δύσκολες καταστάσεις»

Ιτούδης: «Οι χαρακτήρες και οι ομάδες χτίζονται μέσα από δύσκολες καταστάσεις»

ceb9cf84cebfcf8dceb4ceb7cf82 cebfceb9 cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceaecf81ceb5cf82 cebaceb1ceb9 cebfceb9 cebfcebcceacceb4ceb5cf82 cf87

Ιτούδης

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μοιάζει να είναι εύκολο, αλλά εμείς το κάναμε. Εκπληκτική προσπάθεια, έτσι χτίζονται οι χαρακτήρες και οι ομάδες, μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Ο αντίπαλος μάς έβαλε προβληματισμούς και αυτό θα μας χρησιμεύσει για τη συνέχεια.

Μου άρεσε αυτό που είδα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια. Αυτό που ακολούθησε το είδατε να μεταφράζεται στο παρκέ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα τακτικά, αλλά όλα τα φώτα πρέπει να πέσουν στους παίκτες. Συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα τα πράγματα και κάνουν γρήγορα βήματα προς τη δημιουργία μιας καλής ομάδας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τον Γολγοθά που πέρασε ο Παπαγιάννης για να είναι εδώ. Είναι σημαντική και η αρωγή των ομάδων για να έχουμε τους παίκτες εδώ. Όπως και ο Σλούκας και ο Παπαπέτρου που έκαναν έναν μαραθώνιο να είναι εδώ. Περιμένουμε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Βλέπουμε σημάδια προόδου και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

The post Ιτούδης: «Οι χαρακτήρες και οι ομάδες χτίζονται μέσα από δύσκολες καταστάσεις» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…