Κεντρική Eurobasket Ελλάδα – Ιταλία: Για τη δεύτερη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα

Ελλάδα – Ιταλία: Για τη δεύτερη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα

ceb5cebbcebbceacceb4ceb1 ceb9cf84ceb1cebbceafceb1 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 ceb4ceb5cf8dcf84ceb5cf81ceb7 cebdceafcebaceb7 cebacf8c

Ελλάδα

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Εθνική Ελλάδος, με την «επίσημη αγαπημένη» να φιλοξενείται από την Ιταλία (22:00, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από τον OverFM).

Η Εθνική ζορίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κροατία, αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν δυσκολίες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να πάρει τη νίκη (89-85) και ξεκίνησε θετικά, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ να πρωταγωνιστούν.

Σήμερα μπορεί να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ μάλλον θα προφυλαχθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Μία δύσκολη αναμέτρηση η σημερινή, με τους Ιταλούς να παίζουν στην έδρα τους και να έχουν τη στήριξη του κόσμου. Η ομάδα του Ποτσέκο βέβαια, έχει πολύ καλό ρόστερ, ακόμα και χωρίς τον Ντανίλο Γκαλινάρι,  ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού την περασμένη βδομάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γιοάν Ροσό (Γαλλία), Λουίς Καστίγιο (Ισπανία) και Ράντομιρ Βοΐνοβιτς (Μαυροβούνιο).

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Ελλάδα – Ιταλία: Για τη δεύτερη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…