Κεντρική Eurobasket Αγραβάνης: «Βάλαμε τη διπλάσια ενέργεια και κάναμε το ματς εύκολο»

Αγραβάνης: «Βάλαμε τη διπλάσια ενέργεια και κάναμε το ματς εύκολο»

ceb1ceb3cf81ceb1ceb2ceaccebdceb7cf82 ceb2ceaccebbceb1cebcceb5 cf84ceb7 ceb4ceb9cf80cebbceaccf83ceb9ceb1 ceb5cebdceadcf81ceb3ceb5

αγραβανηηης

Η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022 με τη νίκη με 99-79 επί της Ουκρανίας στην τέταρτη αγωνιστική. Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Αγραβάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση της Εθνικής μετά το ημίχρονο, τονίζοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες έβαλαν περισσότερο ενέργεια και έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο.

Συγκεκριμένα ο φόρουορντ ανέφερε πως:
«Στο πρώτο ημίχρονο η Ουκρανία ήταν πολύ σκληρή, μάρκαρε στο όριο του φάουλ και εμείς ήμασταν πιο νωθροί από ό,τι έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος όχι απλά δεν κάναμε πίσω, αλλά βάλαμε τη διπλάσια ενέργεια και κάναμε το ματς εύκολο. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι από την αρχή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε εξαιρετική δουλειά σαν ομάδα στην άμυνα, ο Γιάννης έκανε φανταστική δουλειά στην επίθεση και πήραμε το ματς. Δεν πανικοβληθήκαμε στο ημίχρονο, ο κόουτς ζήτησε να παίξουμε άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια, κάτι που κάναμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για τον όμιλο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό θα μας βοηθήσει για τα νοκ άουτ».

The post Αγραβάνης: «Βάλαμε τη διπλάσια ενέργεια και κάναμε το ματς εύκολο» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…