Κεντρική Γυναίκες Βγάζει μάτια η Μέγκαν Γκούσταφσον

Βγάζει μάτια η Μέγκαν Γκούσταφσον

Μέγκαν Γκούσταφσον

Γράψαμε χθες (δείτε εδώ) για τη Μέγκαν Γκούσταφσον, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού. Δεν είναι απλά μεταγραφή από το… πάνω ράφι. Η πρώην συμπαίκτρια της Παυλοπούλου στην Γκτίνια, είναι από τις παίκτριες που δεν έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Κι είναι δεδομένο ότι τέτοιες αθλήτριες, μπορούν να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημά μας.

Η Μέγκαν Γκούσταφσον έπαιξε χθες κόντρα στις Κονέκτικατ κι ήταν εντυπωσιακή. Σε 17 λεπτά συμμετοχής, πρόλαβε και σημείωσε 7 πόντους, ενώ ταυτόχρονα είχε και 4 ριμπάουντ. Πρόκειται για ένα θηρίο, μια πολύ δυναμική παίκτρια, με παραστάσεις κι εικόνες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, που θα δώσει όγκο στον Ολυμπιακό, που θα γεμίσει τη ρακέτα, που θα είναι σημείο αναφοράς.

Μέγκαν Γκούσταφσον

Δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι ήταν κορυφαία παίκτρια, με το κολέγιο της Iowa, στο πρωτάθλημα του NCAA. Από μικρή έδειξε ότι θα είναι σημείο αναφοράς. Φέτος έχει ( μέχρι σήμερα)  28 συμμετοχές με τις Φοίνιξ Μέρκιουρι, οι οποίες είναι πολύ κοντά να περάσουν στα πλέι οφ του WNBA. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό που γράψαμε πιο πάνω, πως δεν έρχονται κάθε χρόνο παίκτριες σαν τη Μέγκαν Γκούσταφσον, δεν είναι σχήμα λόγου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…