Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πέσιτς: «Ξεκούραση και μετά…Ελλάδα»

Πέσιτς: «Ξεκούραση και μετά…Ελλάδα»

pesic e1661110604371 jpg

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η εθνική ομάδα της Σερβίας, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Ελλάδα.

Τα φιλικά προετοιμασίας της Σερβίας στο Αμβούργο ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, με την ομάδα να δείχνει ολοένα και καλύτερη. Ο προπονητής των «Πλάβι», Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την εικόνα των παικτών του, αλλά και τα επίσημα ματς που ακολουθούν.\

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Όπως είπα πριν έρθουμε στο Αμβούργο, οι αγώνες ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Προπονηθήκαμε και δουλέψαμε πολύ, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν παίζονται τα παιχνίδια.

Οι νίκες είναι πάντα χρήσιμες για την αυτοπεποίθηση, αλλά είναι σημαντικό ότι χρησιμοποιήσαμε αυτά τα τρία παιχνίδια για να τα πάμε καλύτερα και να είμαστε μαζί στον δρόμο. Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους, κοινωνικοποιήθηκαν, συζήτησαν για αυτό που μας περιμένει στο Eurobasket. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όχι στον καθρέφτη».

Για τα ματς με Ελλάδα και Τουρκία:

 «Τώρα ας ξεκουραστούμε και ας προετοιμαστούμε για τα ματς με Ελλάδα και Τουρκία. Ήταν μια καλή περιοδεία, τρία παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες είναι λίγο κουραστικά, αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να διατηρηθούν φρέσκοι και να παίξουν καλά ταυτόχρονα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…