Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Λυκογιάννης, εντάχθηκε ο Ράιλι

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Λυκογιάννης, εντάχθηκε ο Ράιλι

proponiisi paok scaled e1660931534444 jpg

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκαναν οι Τζέιλεν Ράιλι και Ζακ Ντάρκο-Κέλι, οι οποίοι έφτασαν στην συμπρωτεύουσα  το βράδυ της Πέμπτης (18 / 8).

Στο PAOK Sports Arena επέστρεψε και ο Άρης Λυκογιάννης ο οποίος απουσίαζε για το διήμερο σεμινάριο προπονητών του Basketball Champions League στη Φρανκφούρτη.

Δείτε αναλυτικά:

Γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco

Με ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco. Από νωρίς το πρωί οι παίκτες της ομάδας, πέρασαν από ιατρικές (αιματολογικές και καρδιολογικές) εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αλλά και από εργομετρικό έλεγχο στο Κέντρο Κινητικής και Αθλητικής Αξιολόγησης METRISIS.

Το απόγευμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco πάτησαν και πάλι στο παρκέ του PAOK Sports Arena για μία ακόμη προπόνηση, υπό την επίβλεψη του κόουτς Λυκογιάννη, που επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου συμμετείχε στο ετήσιο workshop των προπονητών των ομάδων του Basketball Champions League. Στην προπόνηση συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι Αμερικανοί Jalen Riley και Zaccheus Darko-Kelly, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πέμπτης.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται στ Θεσσαλονίκη ο Nate Renfro, ενώ το βράδυ του Σαββάτου φτάνει ο Tyler Polley και ολοκληρώνει τις αφίξεις των Αμερικανών παικτών της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί και το Σάββατο στο γήπεδο για προπόνηση, ενώ η επίσημη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/8 στις 18:00.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …