Κεντρική A2 Ο Ερμής… ομορφαίνει επικίνδυνα

Ο Ερμής… ομορφαίνει επικίνδυνα

Γήπεδο στολίδι ο Ερμής Σχηματαρίου

Είναι κάποιες παρέες, που έρχονται από πολύ μακριά, για να πάνε πολύ μακριά. Που έρχονται και δείχνουν με το «καλημέρα» τη διάθεσή τους. Να, όπως ο Ερμής Σχηματαρίου, που θα αγωνίζεται φέτος στην Α2. Πρώτα και πάνω απ’ όλα φρόντισε, με την αρωγή του δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια, να έχει ένα γήπεδο, που να… αξίζει στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Ερμής:
«Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν της ομάδας μας, αντιμετωπίζοντας καινούριες προκλήσεις και θέτοντας νέους στόχους, αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών για την περαιτέρω αναβάθμιση του γηπέδου μας.

Το γήπεδό μας, το στολίδι μας, θα φιλοξενεί στο εξής μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, που μετέχουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, σε μια αθλητική εγκατάσταση που θα πληροί όλα τα κριτήρια και όλες τις προδιαγραφές, τιμώντας τόσο την ομάδα μας και τους υπέροχους φιλάθλους μας, αλλά και γενικότερα τους δημότες Τανάγρας.

Ερμής και Περγάλιας

Στο πλευρό μας, από την πρώτη στιγμή, στάθηκε έμπρακτα ο Δήμαρχός μας, Βασίλης Περγάλιας. Τα τελευταία τρία δύσκολα -λόγω πανδημίας- χρόνια, η ομάδα πραγματοποιούσε ήδη το ταξίδι για την άνοδο στην Α2, κάνοντας μεγάλα άλματα σε ένα γήπεδο χωρίς φιλάθλους, ωστόσο άκρως ανακαινισμένο και πολύ καλά συντηρημένο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι σε αυτήν την πρόκληση δεν είμαστε μόνοι.

Ερμής και… «γήπεδο στολίδι»

Συντηρήσεις ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση wi-fi , αναβάθμιση ηχητικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμός αποδυτηρίων, καθώς και εγκατάσταση κλιματισμού εντός αποδυτηρίων, τοποθέτηση επιπλέον εξωτερικού φωτισμού, καλλωπισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά κι εγκατάσταση απινιδωτή, πριν 1μιση χρόνο ήταν μόνο η αρχή.

Τις παρεμβάσεις αυτές έρχεται φέτος να συμπληρώσει όχι μόνο η ολική αναβάθμιση του παρκέ, αλλά η δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων (βασική προϋπόθεση για την Α2), όπου θα φιλοξενούνται δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και τιμή, που έχουμε πλάι μας ανθρώπους, οι οποίοι αναγνωρίζουν τον αγώνα και τις επιτυχίες της ομάδας μας, πιστεύουν μαζί με εμάς στο όνειρό μας και το στηρίζουν με κάθε τρόπο. Παράλληλα, βοηθούν τους νεότερους αθλητές, τα παιδιά τής Ακαδημίας μας να αθληθούν σε ασφαλές περιβάλλον και να απολαύσουν τη διαδρομή του υγιούς αθλητισμού.

Χάρη στην αρωγή και τη στήριξη του Δημάρχου Τανάγρας, καθώς και των συνεργατών του, της προέδρου της ΔΗΚΕΤ και των προκατόχων της, είμαστε πανέτοιμοι για το ταξίδι στην Α2.

Η διοίκηση του συλλόγου θα συνεχίσει τον δικό της αγώνα και δεν θα πάψει να πιστεύει πως η υπέρβαση είναι θέμα όλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Να έχουν οι Έλληνες ευκαιρία να παίξουν»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του στο θέμα της συμμετοχής…