Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μου δίνει δύναμη – είμαι έτοιμος για τα επίσημα ματς»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μου δίνει δύναμη – είμαι έτοιμος για τα επίσημα ματς»

giannis antetokounmpo 1 e1661330593325 jpg

Ο φόργουορντ σέντερ της Εθνικής μας ομάδας Κώστας Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος στην κερκίδα του δίνει δύναμη.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Εθνική Σερβίας την Πέμπτη (25/8) και ο διεθνής φόργουορντ σέντερ, Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε στο κανάλι της ΕΟΚ, για τον βαθμό ετοιμότητας τόσο της ομάδας, αλλά και τον δικό του, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια του συγκροτήματος του Δημήτρη Ιτούδη.

«Νομίζω είμαστε αρκετά έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα στα επίσημα παιχνίδια», είπε αρχικά, ενώ συνέχισε: «Έχουμε δώσει αρκετά και καλά φιλικά σε αυτό το τουρνουά και ανυπομονούμε πλέον για τους επίσημους αγώνες».

Για την Σερβία των πολλών αστέρων και ονομάτων είπε: «Σίγουρα η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή εξέδρα και πολύ θερμούς φιλάθλους στο πλευρό της, αλλά θα μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα πάμε εκεί με ένα στόχο να νικήσουμε».

Ο Κώστας περιμένει για ακόμα μία φορά ένα γεμάτο ΟΑΚΑ: «Ναι, ναι, ναι… Περιμένω να δω ένα γεμάτο γήπεδο και να ακούω φασαρία! Και βέβαια θέλω να ξαναδώ γεμάτο γήπεδο! Ο κόσμος είναι η ενέργειά μου! Όταν μετά από μια τάπα ή έναν κάρφωμα ακούω τον κόσμο μου δίνει ενέργεια για τη συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…