Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η FILA συνεχίζουν τη κοινή τους πορεία

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η FILA συνεχίζουν τη κοινή τους πορεία

aek e1659546895720 jpg

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρία αθλητικών ειδών

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η FILA συνεχίζουν και πορεύονται μαζί!

Πιο συγκεκριμένα, από το 2015 μέχρι και σήμερα, η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε συνεργασία με την εν λόγω εταιρία ένδυσης και συνεχίζουν μαζί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Aπό το 2015 πορευόμαστε μαζί!

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία αθλητικών ειδών FILA, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΑΕΚ και FILA σταθερά ανταποκρινόμενες στα κελεύσματα των καιρών ετοιμάζουν δύο (2) νέες φανέλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως είχαμε προαναγγείλει, για την 3η φανέλα της «Βασίλισσας», θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας διαγωνισμός/ψηφοφορία, για να την επιλέξει ο κόσμος της ΑΕΚ!

Η FILA είναι μία εταιρία με μεγάλη παράδοση και εμπειρία στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η ΑΕΚ ΒC επιδιώκει πάντα τόσο την αισθητική όσο και την τεχνολογική αναβάθμιση του αθλητικού εξοπλισμού του Οργανισμού μας.

Παράλληλα, ΑΕΚ BC και FILA συνεργάζονται για την ανάπτυξη και διάθεση προς τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου, ολοκληρωμένης σειράς επίσημων αδειοδοτημένων προϊόντων με την γνωστή ποιότητα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τη φινέτσα της ιταλικής εταιρίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…