Κεντρική Αρθρογράφοι Λαζαρίδης Εντάξει κύριε Αρίνας, δεν θα πάρουμε

Εντάξει κύριε Αρίνας, δεν θα πάρουμε

Μίλησε ο Αρίνας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας δήλωσε με στόμφο: «Ο «Greek Freak» πρέπει να μάθει καλύτερα μπάσκετ». Εντάξει θα σας ειδοποιήσουμε…

Ο κάθε πικραμένος θα λέει το μακρύ του και το κοντό του, εναντίων κάποιου διάσημου, για να τραβήξει το ενδιαφέρον της επικαιρότητας, χωρίς να απαντάται ποτέ το «who is the fucken Arinas» και γιατί η άποψη του είναι σημαντική.

Ειδικά σε θέματα που εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και συμπίπτουν με τις απόψεις του NBA (τον ανακήρυξαν πρωταθλητή και δύο φορές MVP), αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφία του κόσμου, που γνωρίζει τη σημασία και την αξία του Γιάννη. Για την Ελλάδα, τους Μπακς, το NBA και -λόγω προσωπικής συγκρότησης και της εικόνας που αποπνέει- όλου του απλού κόσμου, παγκοσμίως.

Πετρέλαιο στην Πατησίων

Το φαινόμενο, που λέγεται Γιάννης, αλλά και οικογένεια Αντετοκούμπο, μόνο αν βρίσκαμε πετρέλαιο στην Πατησίων, θα μπορούσε να συγκριθεί, ως εύνοια της τύχης.

Εδώ πρέπει να σχολιάσουμε τον ρόλο του Τύπου, που στέκετε στην προβολή της δήλωσης κάποιου τυχάρπαστου Αρίνας, παρά να χλευάσει την ουσία, που υπονομεύει τη σοβαρότητα του θεσμού που καλύπτει.

Αν διαβάσει κανείς τη δήλωση Αρίνας, θα διαπιστώσει ότι αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι κάποιος που δεν ξέρει μπάσκετ, μπορεί να πάει σε ομάδα μικρής αγοράς, και να την κάνει πρωταθλήτρια, παίρνοντας όλους τους τίτλους (MVP κλπ), να αναστήσει μία πόλη και να δώσει άλλη φρεσκάδα στο NBA.

Αν συνειδητοποιούσαν οι δημοσιογράφοι, ότι διαβάζοντας την είδηση με αυτό τον τρόπο, που ξεπερνά τα όρια του γραφικού (επιπέδου Σώρρα), δεν νομίζω ότι θα είχαν διάθεση να την προβάλλουν, παρά μόνο χλευαστικά.

Μα θα ήταν αυτοκτονικός ιδεασμός να προβάλουν οι δημοσιογράφοι ότι ασχολούνται με κάτι, όχι πολύ σημαντικό και δύσκολο, ο κάθε άμπαλος μπορεί να το κάνει. Είναι σαν να δίνουν συνεχώς επιχειρήματα στον άλλον να μην τους πληρώσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μίλτος Λαζαρίδης
Περισσότερα σε Λαζαρίδης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …