Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Tην πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι»

Άρης: Tην πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι»

aris e1660932535598 jpg

Ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 19/08 στο «Nick Galis Hall» την πρώτη συγκέντρωσή του εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, με όνειρα και φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη σεζόν.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και… παραμένοντες, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ανοίγοντας την αυλαία για μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε στο πλευρό του τους νέους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Γιώργο Σιγάλα, Σωτήρη Καραποστόλου και Χρήστο Χασανίδη. Το υπόλοιπο σταφ ήταν και πάλι… στις επάλξεις. Ο λόγος για τον τιμ μάνατζερ, Χρήστο Ταπούτο, τον γυμναστή, Παναγιώτη Ζάλογγο, τον φυσιοθεραπευτή, Θόδωρο Αλεξιάδη και τον φροντιστή Γιάννη Νικητάκη και τον διατροφολόγο, Θανάση Τσιούδα. Απόντες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα Ανδρών ήταν ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς και ο φυσιοθεραπευτής, Αλέξανδρος Παναγιώτης Μπουτοβίνος.

Όσον αφορά στους παίκτες, οι «παλιοί» Σταύρος Σχίζας, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιάννης Σιδηροηλίας, οι νεαροί Νίκος Γεροκώστας, Στέλιος Χαβαλές, Κώστας Λαμπρόπουλος και φυσικά οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Καββαδάς, Βασίλης Τολιόπουλος, ήταν εκεί. Το ίδιο και οι νεοαφιχθέντες Αμερικανοί Τζος Χάγκινς, Νοά Χόρκλερ και Σέβεζ Γκούντγουιν.

Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, μίλησε στους παίκτες και το σταφ. Το μήνυμά του:

«Σας καλωσορίζω στον ΑΡΗ και εύχομαι να έχετε μία επιτυχημένη σεζόν, μακριά από τραυματισμούς. Ήρθατε σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και με τη δουλειά του εξαιρετικού σταφ μας, πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε», κατέληξε ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…