Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Ενίσχυση με τον τεχνοκράτη, Σάββα Ανεστιάδη για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στα Λιόσια

ΑΕΚ: Ενίσχυση με τον τεχνοκράτη, Σάββα Ανεστιάδη για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων στα Λιόσια

anestiadis e1660152347882

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με τον Σάββας Ανεστιάδης.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξελίσσεται και δυναμώνει και εκτός παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ανακοίνωσε πως ο Σάββας Ανεστιάδης, θα αναλάβει τα καθήκοντα Συμβούλου Εγκαταστάσεων του «παλατιού» στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Οι προκλήσεις του μέλλοντος απαιτούν δομικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, με φόντο κυρίως την αξιοποίηση του ΣΠΙΤΙΟΥ μας.

Στο πλαίσιο της αυτονόητης αναδόμησης, η Διοίκηση της ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι καθήκοντα Συμβούλου Εγκαταστάσεων, του Οlympic Hall Άνω Λιοσίων, αναλαμβάνει ο κ. Σάββας Ανεστιάδης.

H ΑΕΚ BC τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησής της. Ο κ. Ανεστιάδης θα συμβάλλει εθελοντικά στην προώθηση των πρωτοβουλιών για τη δημιουργία της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας, ως σύμβουλος επί τεχνικών και βελτιωτικών θεμάτων, αλλά και αξιοποίησης του Γηπέδου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σάββας Ανεστιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957, μεγάλωσε στην Καλλιθέα, και από το 1986 διαμένει στην Αγία Παρασκευή. Είναι νυμφευμένος με την Κατερίνα Τσαλέρα (Συνταξιούχο, Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας) και έχει τρία παιδιά, την Φαίη (Δικηγόρο-Πτυχιούχο Νομικής Αθηνών) την Ειρήνη (Δημοσιογράφο – Πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά) και τον Κίμωνα (Ιδιωτικό υπάλληλο – Πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά).

Κατέχει τίτλο σπουδών Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι και μεταπτυχιακό σε Design Analysis από το Πανεπιστήμιο του  Άστον στο Μπέρμιγχαμ (Aston University)

Ως εργαζόμενος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. (ΕΑΒ) έχει 32 χρόνια εμπειρίας σε θέση Υπευθύνου Marketing, ενώ έχει διατελέσει την περίοδο 2015-16 και Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ.

Υπήρξε αθλητής μπάσκετ σε Έσπερο Καλλιθέας, Ελευθερία & Λέοντα Μοσχάτου, Αγία Παρασκευή και ΕΑΒ και προπονητής σε πολλές ομάδες όπως ΕΑΒ, Πικέρμι, Σπάτα, ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας, ΓΣΑΠ, Ακαδημίες ΚΑΠ.

Τέλος, είναι Υπεύθυνος Πρωταθλήματος και ιδρυτικό μέλος από το 1986 της Επιτροπής Εργασιακού μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» του ΕΚΑ, που εκπροσωπεί περίπου 100 εταιρείες και οργανισμούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…