Κεντρική Basket League Κάνααν: «Θα δώσω ότι έχω για να φτάσουμε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό»

Κάνααν: «Θα δώσω ότι έχω για να φτάσουμε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό»

cebaceaccebdceb1ceb1cebd ceb8ceb1 ceb4cf8ecf83cf89 cf8ccf84ceb9 ceadcf87cf89 ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 cf86cf84ceaccf83cebfcf85cebcceb5

Κάνααν

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας, απαιτητικής σεζόν. Ο Αϊζάια Κάνααν έφτασε στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και στις δηλώσεις του τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να φτάσουν στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε όλα όσα είπε:

«Γεια σας! Είμαι ο Αζάια Κάνααν. Επιτέλους είμαι στην Αθήνα! Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ για τη σεζόν. Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Ανυπομονώ να βγω και να ανταγωνιστώ. Ο υπέρτατος στόχος είναι να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα. Θα δώσω ότι έχω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στον οργανισμό.

Ανυπομονώ στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει τον απόλυτο στόχο. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω! Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο! Είμαι εγώ! Είμαι εδώ! Ευχαριστώ!».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Κάνααν: «Θα δώσω ότι έχω για να φτάσουμε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό» appeared first on overfm.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…