Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ξεσπά η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Άιντε ντε, μην πω καμιά κουβέντα, μας βλέπει και ο κόσμος»

Ξεσπά η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Άιντε ντε, μην πω καμιά κουβέντα, μας βλέπει και ο κόσμος»

grameli03 e1657392637932 jpg

“Δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό το πανηγύρι που είδαμε” τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Με την αυλαία του Πρωινού και το αντίο που είπε η Φαίη Σκορδά στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Όλα Γκουντ του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η τηλεοπτική παρέα του ζευγαριού ανέλυσε πλήρως τα τελευταία λεπτά της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ειδικότερα, η Ναταλί Κάκκαβα τόνισε μέσα σε όλα πως «θεωρώ ότι είναι άδικο να λέμε ότι ο Γιώργος έκλεισε την πόρτα της Φαίης. Απλά επειδή σαν φράση, όταν κάτι λέγεται, καταγράφεται… Εγώ το εισπράττω ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο «έκατσε» αυτή η χρονιά δημοσιογραφικά και τι; Να βάλει φρένο στις ικανότητες του; Οι ικανότητες του στο συγκεκριμένο κομμάτι πραγματικά είναι οι καλύτερες».

«Εγώ ήθελα να δω μια αγκαλιά του Γιώργου προς την Φαίη! Δεν την είδα» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για να λάβει την απάντηση της συζύγου και συμπαρουσιάστριας του, Ναταλί Κάκκαβα πως «μα προφανώς αυτή τη στιγμή το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι καλό».

«Και δεύτερον ήθελα τον Γιώργο να κάνει τα πάντα, όταν λέμε τα πάντα, για να μείνει η Φαίη! Τελεία! Τελεία! Ότι και να μου πείτε τώρα όλα αυτά είναι οδοντόκρεμα» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Εμένα δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό το πανηγύρι που είδαμε! Και «σας αγαπάμε όλους» και «αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας»… Τώρα μην πω καμιά κουβέντα που αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας! Άιντε ντε, μας βλέπει και ο κόσμος και λέει «μας δουλεύουν αυτοί μες στα μούτρα μας»! Ποιοι αγαπιόμαστε μεταξύ μας στην τηλεόραση;» πρόσθεσε, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: Zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…