Κεντρική NBA Σεθ Κάρι για Σίμονς: «Τον χρειάζονται στο παρκέ οι Νετς»
NBA

Σεθ Κάρι για Σίμονς: «Τον χρειάζονται στο παρκέ οι Νετς»

seth curry e1658688722552 jpg

Ο Σεθ Κάρι μίλησε για την επιστροφή του Μπεν Σίμονς στα παρκέ και ξεκαθάρισε πως ο Αυστραλός θα βοηθήσει αρκετά τους Νετς.

Ο Μπεν Σίμονς μετά από μία σεζόν αγωνιστικής απραξίας, είναι έτοιμος για να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του. Η επιστροφή του έχει πολυσυζητηθεί στις ΗΠΑ και προκύπτουν πάντα δύο ερωτήματα. Σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και πόσο μπορεί να βοηθήσει τους Νετς.

Έτσι για αυτά τα δύο ερωτήματα πήρε θέση ο Σεθ Κάρι. Ο 31χρονος γκαρντ του Μπρούκλιν βρέθηκε στην Αυστραλία για την εταιρία παπουτσιών του και απάντησε σε αυτούς που του απευθύνθηκαν για την επιστροφή του Σίμονς.

«Πάντα υπάρχουν προκλήσεις. Έχει χάσει μια ολόκληρη σεζόν. Θα είναι μια πρόκληση να πάρει πίσω τον ρυθμό του παίζοντας μπάσκετ. Δεν ξέρω συγκεκριμένα τι έχει περάσει, ψυχολογικά- αυτό είναι δύσκολο για μένα να το σχολιάσω – αλλά το μην έχει αγωνιστεί μία σεζόν και να παίζει σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να πάρει λίγο χρόνο και να μπει και πάλι στο κλίμα του επαγγελματικού μπάσκετ, αλλά είναι ιδιαίτερο ταλέντο, έχει όλες τις δεξιότητες. Οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» είπε αρχικά ο νεότερος εκ των αδερφών Κάρι.

Ο Σεθ, που υπήρξε στην ίδια ομάδα με τον Σίμονς και ως μέλος των Σίξερς, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Αυστραλού γκαρντ/φόργουορντ και επισήμανε πως «τον έχω δει στο γυμναστήριο μερικές φορές. Δουλεύει, γυμνάζεται, οπότε από όλα όσα έχω δει, ελπίζω να επιστρέψει έτοιμος για το προπονητικό camp».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…