Κεντρική NBA NBA: Απίστευτο σενάριο που θέλει τριάδα φωτιά στους Λέικερς
NBA

NBA: Απίστευτο σενάριο που θέλει τριάδα φωτιά στους Λέικερς

99492776 4C5A 4ADF BCA3 9E003A3903FC jpeg

Σύμφωνα με το «Athletic» οι Λέικερς θα επιδιώξουν να πετύχουν κάτι τρελό και να πάρουν στην ομάδα του Ίρβινγκ και Nτουράντ.

Λίγες ώρες πριν το free agency, ο Κέβιν Ντουράντ θέλησε να ταρακουνήσει τον κόσμο του NBA. Ο 33χρονος φόργουορντ ζήτησε από την ομάδα του, του Μπρούκλιν Νετς, ανταλλαγή και οι… μνηστήρες σιγά σιγά μαζεύονται. Ακόμα πιθανά σενάρια για το που μπορεί να συνεχίσει δεν έχουν βγει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «KD» από τη νέα σεζόν θα έχει νέα ομάδα.

Την ίδια ώρα που ο Κάιρι Ίρβινγκ ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς υπάρχουν σενάρια που τον συνδέουν με τους Λέικερς, ώστε να επανασυνδεθεί με τον Λεμπρόν Τζέιμς, το «Athletic» έρχεται για να μας τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Συγκεκριμένα το εν λόγο μέσο, βάζει στο τραπέζι την πιθανότητα οι Λέικερς να πάρουν και τους δύο σούπερ σταρς των Νετς.

Σύμφωνα με το άρθρο, μόνος τρόπος για να γίνει είναι, οι Ίρβινγκ, Σεθ Κάρι και Ο’Νίλ να πάνε στους Λέικερς για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τα πικ πρώτου γύρου του 2027 και το 2029. Αλλά επειδή το συμβόλαιο του Γουέστμπρουκ είναι αρκετά μεγάλο, θα μπορούσε να προστεθεί και τρίτο όνομα στην ανταλλαγή, αυτό του Χόρτον-Τάκερ και Κέντρικ Ναν.

Όσον αφορά τον Κέβιν Ντουράντ, οι Λέικερς θα πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι των ανταλλαγών και τον Άντονι Ντέιβις. Αυτό καθώς ο Λέμπρόν δεν μπορεί να φύγει, και γιατί είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίον μπορούν να δελεάσουν του Νετς οι Λέικερς. Σε περίπτωση όμως που γίνουν και οι δύο ανταλλαγές, οι «Λιμνάνθρωποι» θα έχουν ελάχιστες επιλογές στον πάγκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…