Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα: «Πρόβλημα στον αχίλλειο για τον Μίροτιτς ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας»

Μπαρτσελόνα: «Πρόβλημα στον αχίλλειο για τον Μίροτιτς ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας»

barcelona 1 e1658595745397 jpg

Η Μπαρτσελόνα έκανε δημοσίευμα με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την υγεία του Μίροτιτς, μετά από δημοσιεύματα που έγραφαν ρήξη αχίλλειου.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/7) δημοσιεύματα από την Σερβία έκαναν λόγο για ρήξη αχίλλειου. Λίγο αργότερα η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο πως ο Σέρβος « αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και έχει ξεκινήσει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας». Μάλιστα τόνισαν πως η αποθεραπεία του φόργουορντ των Καταλανών θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Σας ενημερώνουμε πως ο Νίκολα Μίροτιτς νιώθει ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Ο παίκτης μας που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με ενοχλήσεις θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας που θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες.

Από το τέλος της σεζόν ο παίκτης είναι υπό έλεγχο από το ιατρικό μας τιμ. Η πρόοδός του θα καθορίσει και την επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…