Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κόβεται ο Ερτέλ από την Γαλλία αν πάει στη Ζενίτ

Κόβεται ο Ερτέλ από την Γαλλία αν πάει στη Ζενίτ

heurtel e1659291315973 jpg

Σε κίνδυνο το μέλλον του Τόμας Ερτέλ στην Εθνική Γαλλίας καθώς αν δώσει τα χέρια με τη Ζενίτ θα κοπεί από τους τρικολόρ!

Η μπασκετική Γαλλία έχει ανάψει τις μηχανές ενόψει των προκριματικών για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ καθώς και για το Ευρωμπάσκετ το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Οι διεθνείς που βρίσκονται στην προεπιλογή ήδη έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Παρόλα αυτά σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται ο Τόμας Ερτέλ. Αιτία είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο έμπειρος γκάρντ έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ, η οποία δεν επιθυμεί παίκτες να παίζουν σε ρωσικές ομάδες, ειδικά μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Εκιπ, αν τελικά ο Ερτέλ μεταγραφεί στην Ζενίτ, θα τεθεί εκτός εθνικής Γαλλίας. Μάλιστα ήδη έχει υπάρξει παίκτης που έχει κοπεί. Πρόκειται για τον Λουί Λαμπιρί, ο οποίος υπέγραψε στην Ούινκες Καζάν. Το αυτό ισχύει και για τον πρώην ερυθρόλευκο Λιβιό Ζαν Σάρλ ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρας στο έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…