Κεντρική Γυναίκες Κλήρωση για Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ Γυναικών

Κλήρωση για Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ Γυναικών

8DBDBD47 4E5F 469C BB8A 9C2DD390541D jpeg

Την Παρασκευή( 15/7) στις 12 το μεσημέρι διεξάγεται η κλήρωση της Ευρωλίγκας και του Eurocup Γυναικών για την σεζόν 2022-2023.

Στο Μόναχο θα χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ γυναικών καθώς την Παρασκευή (15/7) στις 12.00 διεξάγονται οι κληρώσεις της Ευρωλίγκας και του Γιουροκάπ Γυναικών. Η διαδικασία αφορά τόσο τους ομίλους όσο και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν καταφέρει να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας θα βρίσκεται στο πρώτο γκουπ δυναμικότητας της κλήρωσης του Γιουροκάπ. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Γιουροκάπ και σε περίπτωση που «υποβιβαστούν» εκεί οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να έχουμε και ντέρμπι αιωνίων. Κάτι που επιτρέπεται αφού η FIBA τόνισε ότι έχουν το δικαίωμα να τοποθετηθούν σε όμιλο δυο ομάδες απ την ίδια χώρα.

Όσο για τα προκριματικά του Γιουροκάπ γυναικών η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στους ισχυρούς σε αντίθεση με τους Χανιά, Εσπερίδες και Δάφνη Αγίου Δημητρίου που είναι στους ανίσχυρους. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει εμφύλιος στα προκριματικά του θεσμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…