Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κλείνει (και) Ντέρικ Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Κλείνει (και) Ντέρικ Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

EF2B2F74 DBBE 4DDE 98CB 9BCC582A3288 jpeg

Σε προφορική συμφωνία με τον Ντέρικ Ουίλιαμς έχει έρθει ο Παναθηναϊκός. Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Έχει πάρει φόρα στις μεταγραφές ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον υψηλόσωμο πάουερ φόργουορντ Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο 31χρονος αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Την περίοδο 2018/19 όταν και έπαιξε στην Μπάγερν είχε μέσο όρο 13,4 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Το 2011 ήταν η δεύτερη επιλογή στο ντράφτ πίσω από τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ήταν μπροστά από παίκτες τοτέμ όπως οι Βέσελι, Βαλαντσιούνας, Βέσελι, Κλέι Τόμσον, Λέοντρντ, Μπάτλερ, Μπογκντάνοβιτς και Βούτσεβιτς. Αλλά και πρώην πράσινους όπψς ο Φριντέτ, ο Σίνγκλετον και ο Μακ.

Πλούσιες είναι και οι παραστάσεις του από το NBA. Έχει παίξει για λογαριασμό των Τίμπεργουλβς, Κίνγκς, Καβαλίερς, και Λέικερς για επτά χρόνια. Είχε 8,9 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20,7 λεπτά ανά αγώνα. Μετά από ένα μικρό πέρασμα από την Κίνα, ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά για χάρη της Μπάγερν και έπαιξε επίσης σε Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Μακάμπι.

Με την ομάδα του Τελ Αβίβ μέτρησε φέτος 9,4 πόντους (47,9% στα δίποντα και 37,8% στα τρίποντα) και 3,1 ριμπάουντ σε 24:35 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ίσως την καλύτερη εμφάνισή του έκανε στη νίκη της Μακάμπι επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (83-95) με 17 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…