Κεντρική Αρθρογράφοι Κυριακάκης Ηλιούπολη ώρα μηδέν

Ηλιούπολη ώρα μηδέν

hlioupoligs1

Μαθαίνω με λύπη μου ότι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στον χώρο τού μπάσκετ γυναικών, η Ηλιούπολη βρίσκεται προ της αναστολής λειτουργίας του τμήματος!

Η αποχώρηση των παικτριών όσο και του κόουτς Φέξη, συνηγορούν σε κάτι τέτοιο, καθώς αυτή την εποχή στην ομάδα υπήρχε πάντα μεγάλη κινητικότητα ως προς την ενίσχυση της.

Η κατάκτηση των δύο Πανελληνίων πρωταθλημάτων στις νεάνιδες, με τις ομάδες στις φωτογραφίες, τα δύο προηγούμενα χρόνια και η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Α2 Νότου, μάλιστα έπαιξε φέτος και το μπαράζ κατάταξης με αντίπαλο τον Άρη στον Βόλο,.. έδειχναν ότι κάτι καλό συμβαίνει εκεί.

hlioupoligs2

hlioupoligs3

Προσωπικά είμαι συνδεδεμένος με την ομάδα καθώς όταν έφτιαξε πριν πολλά χρόνια το τμήμα ο συγχωρεμένος Στέλιος Μικρόπουλος (με πρώτη μεγάλη μεταγραφή την Όλγα Χατζηνικολάου από τον Παπάγου), λειτούργησε παράλληλα με την ομάδα μου την Ακαδημία έχοντας μια άψογη σχέση.

Μετά τη συνέχισε ο φίλος μου ο Μίλτος Στανέλλος, με τον οποίο μας συνδέει φιλία ετών, καθώς τον είχαμε παίκτη από τα παιδικά στην Ακαδημία.

Προφανώς κουράστηκε. Όμως όλη αυτή η μαγιά με τις ακαδημίες και την πολύ δουλειά τί θα γίνει;

Ελπίζω να βρεθεί η λύση γιατί το γυναικείο μπάσκετ δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται ομάδες όπως ο Γ.Σ Ηλιούπολη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Κυριακάκης

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…