Κεντρική NBA Γουόλ:«Δεν είναι ανάγκη να κάνω τον Μπάτμαν κάθε μέρα»
NBA

Γουόλ:«Δεν είναι ανάγκη να κάνω τον Μπάτμαν κάθε μέρα»

wall e1657472743185 jpg

Σε μια χιουμοριστική ατάκα προχώρησε ο Τζόν Γουόλ, θέλοντας να τονίσει πως η ομάδα του, Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν αρκετά ποιοτικό ρόστερ.

Ο Τζόν Γουόλ για πολλά χρόνια στους Γουίζαρντς ήταν το βασικό σημείο αναφοράς στην ομάδα. ήταν πάντοτε ο ηγέτης και αυτός που κουβαλούσε την ομάδα. Αυτό που έχει σκοπό να πετύχει φέτος στους Κλίπερς είναι να μην είναι μόνος του αλλά να έχει και άλλους σούπερ σταρ στην ομάδα. Κι αυτό φαίνεαι να ειναι κάτι το εφικτό αφού έχει στην ομάδα του τους Καουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ. Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε πως τώρα δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια Μπάτμαν για να κερδίσει η ομάδα του.

Ο Γουόλ θα δώσει μάχη για τη θέση του βασικού point guard μαζί με τον Ρέτζι Τζάκσον. Τη σεζόν που πέρασε, ο Τζον δεν έπαιξε ούτε λεπτό, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε σε 40 ματς των Ρόκετς με 20.6 πόντους, 6.9 ασίστ και 1.1 κλέψιμο μέσο όρο.

Οι δηλώσεις του Τζόν Γουόλ:

«Δεν θα πρέπει να είμαι κάθε βράδυ ο Batman για να νικήσει η ομάδα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου. Δεν θέλω να είμαι ο Batman κάθε βράδυ. Έχουμε πολλούς που μπορούν να γίνουν Batman».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…