Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: «Η κλήρωση μας στο EuroCup ήταν καλή»

Γιατράς: «Η κλήρωση μας στο EuroCup ήταν καλή»

Ο 50χρονος τεχνικός του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, χαρακτήρισε ως καλή την κλήρωση που είχε η ομάδα του για την φάση των ομίλων του EuroCup.

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την κλήρωση που είχε η ομάδα του για την φάση των ομίλων του EuroCup και φάνηκε να είναι ευχαριστημένος.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Μήλας, τόνισε πως η ομάδα της Πάτρας θα είναι η θετική έκπληξη του τουρνουά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

«Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ξανά στο EuroCup. Είχαμε μια καλή κλήρωση και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τα staff να έχουν μια υγιή και επιτυχημένη αθλητικά σεζόν».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Μήλας:

«Το 7Days EuroCup είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν μεγάλες και ιστορικές ευρωπαϊκές ομάδες. Σαν Προμηθέας είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είμαστε και φέτος μέρος αυτών των ομάδων, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον Σύλλογο μας, αλλά όλη την χώρα. Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση, θέλουμε αυτήν την σεζόν να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης και να μην είμαστε απλά ανταγωνιστικοί, αλλά να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν ο Προμηθέας θα θεωρείται η μεγάλη έκπληξη του EuroCup!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Κογκαλίδης: «Μένει στον Προμηθέα για ακόμα ένα χρόνο ο Τανούλης»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του OverFM, o Γιώργος Τανούλης θα συ…