Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Έξουμ: «Στην Παρτιζάν θέλω να έχω ρόλο πλέιμεικερ»

Έξουμ: «Στην Παρτιζάν θέλω να έχω ρόλο πλέιμεικερ»

exum e1657996263238 jpg

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτιζάν Ντάντε Έξουμ, μίλησε σε δηλώσεις του για το τι ρόλο θέλει να έχει στην ομάδα.

Ο Ντάντε Έξουμ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτιζάν. Μάλιστα ο Αυστραλός σε δηλώσεις του τόνισε πως ο λόγος που υπέγραψε στην Σέρβικη ομάδα είναι ο φανατικός λαός που διαθέτει αλλά και το ότι θέλει να έχει ρόλο πλέιμεικερ στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ντάντε Έξουμ:

«Πέρυσι είδα για πρώτη φορά τι σημαίνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήθελα να συνεχίσω εδώ και για αυτό υπέγραψα στην Παρτιζάν. Ο κύριος λόγος που με τράβηξε εδώ ήταν οι οπαδοί. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους για τους οπαδούς της Παρτιζάν. Όλοι πιστεύουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό, μου το είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει παίξει εκεί, αλλά και ένας Σέρβος προπονητής που είχα όταν ήμουν μικρός στην Αυστραλία. Ξέρω ότι ήταν εδώ και ο Λαντέιλ στο παρελθόν. Ανυπομονώ να παίξω στο πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό μας.

Θέλω να έχω αρμοδιότητες playmaker. Μου αρέσει να τρέχω, να φτάνω ως τη ρακέτα και να δημιουργώ. Θα το δείξω αυτό στην ερχόμενη σεζόν. Στην άμυνα μπορώ να μαρκάρω τρεις θέσεις. Θα παίζω δυνατά σε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…