Κεντρική Γυναίκες Ελευθερία Μοσχάτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεταβατική περίοδο

Ελευθερία Μοσχάτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεταβατική περίοδο

Δεσποτάκης Ελευθερία Μοσχάτου

Τις πρώτες τους δηλώσεις έπειτα από τη μεταβατική περίοδο έκαναν οι παίκτριες και ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου. Όλοι στον σύλλογο ανυπομονούν για την εκκίνηση της νέας σεζόν και την κλήρωση του Eurocup στις 15 Ιουλίου.

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Μάριος Δεσποτάκης

-Τέλος της μεταβατικής περιόδου coach, ποια είναι τα συμπεράσματα σας από τις προπονήσεις της ομάδας;

«Κάναμε δύο μήνες προπόνηση, η ομάδα δούλεψε καλά. Τα κορίτσια κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτές. Υπήρχε διάθεση και όρεξη και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

-Δεύτερη χρονιά που η Ελευθερία συμμετάσχει στο Eurocup. Τα συναισθήματα σας και οι προσδοκίες σας;

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη διοργάνωση. Περιμένουμε την κλήρωση. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη αν έχουμε μια καλή κλήρωση, να μπορέσει να προχωρήσει».

Γωγώ Σταμάτη

-Επιστροφή στα παλιά, επιστροφή στην Ελευθερία Μοσχάτου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου για αυτό και τι να περιμένουμε από σένα τη νέα σεζόν;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Ελευθερία. Τους περισσότερους ανθρώπους εδώ τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά και έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ότι κάνουν μεγάλες προσπάθειες η ομάδα να μείνει σταθερή δύναμη στην Α1 γυναικών.

Νομίζω με την άφιξη του Μάριου Δεσποτάκη έχουμε δυναμώσει ακόμα περισσότερο γιατί ξέρει πολύ καλά το γυναικείο μπάσκετ.

Νομίζω οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί, αλλά βήμα βήμα θα φτάσουμε ψηλά. Θέλω να ελπίζω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα ανταμειφθούν οι κόποι μας».

Λιλιάννα Καρασίδου

-Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμμετάσχεις στην Ελευθερία Μοσχάτου. Τέλος της μεταβατικής περιόδου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου.

«Αρχικά χαίρομαι πάρα πολύ που ανανέωσα στην Ελευθερία. Η μεταβατική περίοδος ήταν πολύ δυνατή, δουλέψαμε αρκετά πράγματα.

Εγώ θέλω να συνεχίσω τη δουλειά, να κάνω κάποιες ατομικές προπονήσεις μόνη μου. Μετά θα έρθουν οι διακοπές, ξεκούραση και θα επιστρέψουμε δυναμικά για την προετοιμασία».

Ευαγγελία Νάτσκου

-Δεύτερη σου χρονιά στην ομάδα. Ποια είναι τα συμπεράσματα σου από την μεταβατική σεζόν και τι να περιμένουμε από σένα φέτος;

«Όσον αφορά την περσινή σεζόν, νομίζω πως ήταν πετυχημένη και νομίζω με τη μεταβατική περίοδο έχουμε χτίσει ήδη τις βάσεις μας για τη νέα σεζόν.

Και ως παίκτριες ατομικά γιατί έχουμε δουλέψει πολύ. Τώρα για τη νέα σεζόν εύχομαι το καλύτερο και για μένα, αλλά κυρίως για την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…