Κεντρική NBA Έιτον: «Αφήνω πίσω ότι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»
NBA

Έιτον: «Αφήνω πίσω ότι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ayton e1658247573262 jpg

Ο Ντιάντρε Έιτον μίλησε για πρώτη φορά μετά την παραμονή του στους Σανς, τονίζοντας πως νιώθει ευλογημένος και αφήνει πίσω του ότι έγινε.

Την καριέρα του στους Πέισερς ήθελε να συνεχίσει ο Ντιάντρε Έιτον υπογράφοντας την προσφορά που του είχαν κάνει για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων αξίας 133 εκατ. δολαρίων. Οι Σανς ωστόσο δεν ήταν πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει. Χάρη στο γεγονός ότι ήταν restricted free agent έκανα αντίστοιχη προσφορά με αυτή της Ιντιάνα και τον κράτησαν, με τον 24χρονο σέντερ να δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Στην πρώτη του δημόσια συνέντευξη μετά την παραμονή τους στους Σανς, ο Έιτον έδωσε ιδιαίτερη βάση στο γεγονός, ότι άλλαξε η ζωή του- αλλά και της οικογένειάς του, μετά από το τεράστιο συμβόλαιο που υπέγραψε.

«Είναι ευλογία. Αυτό το συμβόλαιο θα επηρεάσει όλη την οικογένειά μου, αλλά και τον τρόπο που θα δουλέψω με την κοινότητα στο Φοίνιξ και στην πατρίδα μου στις Μπαχάμες»

«Κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι απλώς δουλειά. Περισσότερο είχα αγωνία να μάθω πώς θα τελειώσει αυτό ώστε να εστιάσω στο μπάσκετ και να προχωρήσω με την δουλειά μου. Απλώς έμεινα επαγγελματίας σε όλη αυτή την διαδικασία, προσέγγισα την κατάσταση με επαγγελματικό τρόπο και δεν εξέτασα περισσότερο την υπόθεση».

Ενώ στο τέλος επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Η διαδικασία τελείωσε. Τα αφήνω όλα πίσω μου και εστιάζω στο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα την νέα σεζόν μαζί με τα αδέλφια μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…