Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος: «Όσες ομάδας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, να παίζουν Β΄ Εθνική»

Δημήτρης Αγγελόπουλος: «Όσες ομάδας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, να παίζουν Β΄ Εθνική»

Aggelopoulos e1659120782578 jpg

Διαβάστε όσα είπε στον αέρα του Over FM και τον Γιώργο Κογκαλίδη, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Γιώργο Κογκαλίδη για το ελληνικό μπάσκετ και ένα σπουδαίο πρότζεκτ που τρέχει.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Over FM, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος:

«Ήθελα ν αφήσω κάτι που να είναι παραγωγικό. Έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν γυμναστικό σύλλογο που μέσω της άτυπης ένωσης οι ομάδες να αυτοχρηματοδοτούνται. Ο στόχος μας είναι να έχουμε 200 χιλιάδες μέλη μέχρι το τέλος του 23. Ήδη έχουμε επώνυμα  μέλη από τον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ήδη είμαστε στον τελικό προγραμματισμό των γηπέδων.Τα μέλη έχουν ανταποδοτικά οφέλη και σταδιακά ανεβαίνει και η ποιότητα των επιχειρήσεων. Το μεγάλο κέρδος αυτό του πρότζεκτ το έχει ένα μικρό σωματείο ο Φοίβος Παλαιού Φαλήρου. Μέλη μας είναι ομάδες όπως ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος. Τώρα του δίνουμε μία δυνατότητα από μία οργάνωση να βγάζουν χρήματα που θα τα χρησιμοποιούν στο μέλλον. Ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο και έχουμε μικρές επιχειρήσεις. Αργότερα θα έρθουν και οι πιο μεγάλες επιχειρήσεις  και πρότζεκτ. Είμαστε κοντά σε κάποιες και συγκεκριμένα στην υπογραφή των συμβάσεων. Βοηθάω πολύ στο στίβο γιατί τον αγαπώ πολύ. Τώρα στο μπάσκετ δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν βοηθούν, βρίσκομαι στον Μίλωνα αλλά δεν είμαι στην πρώτη γραμμή και δεν τρέχω φουλ αυτό το πρότζεκτ».

«Δεν γίνεται ομάδες όπως το Ψυχικό να παίζουν μπαράζ από την στιγμή ππου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League. Αν δεν έχουν να πάιζουν Β΄ Εθνική. Ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Επίσης ο κ. Λιόλιος είναι ένας αξιόλογος και πολύ έξυπνος άνθρωπος, ωστόσο τα άτομα που τον περιτριγυρίζουν δεν τον βοηθούν. Νομίζουν ότι μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη στο μπάσκετ μέσω τον επαρχιών. Πως θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ η Κομοτηνή; Εδώ το μπάσκετ δεν αναπτύσσεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα έρθει από τις επαρχίες;»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …