Κεντρική Ψαγμένα Χωρίς Γρηγοροπούλου και Παπαδάκη η εθνική στο Eurobasket U18

Χωρίς Γρηγοροπούλου και Παπαδάκη η εθνική στο Eurobasket U18

Γρηγοροπούλου

Κακά μαντάτα για τον κόουτς Κώστα Κεραμιδά, καθώς δύο βασικές παίκτριες της Εθνικής Νεανίδων δεν θα είναι στο ροστερ τής ομάδας, που ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της στην Αρναία Χαλκιδικής, ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης .

Ο λόγος; Οι υποχρεώσεις της περιόδου προσαρμογής στα Πανεπιστήμια της Αμερικής, όπου και οι δύο πήραν φέτος υποτροφία. Η Γεωργία Γρηγοροπούλου στο Σάντα Κλάρα και η Σταυρούλα Παπαδάκη στο Στάνφορντ.

Το πρόβλημα το είχα πληροφορηθεί στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη και ότι γινόταν κάθε προσπάθεια να πάνε αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό, δηλαδή μέχρι της 20 Αυγούστου.

papadaki stavroula

Επειδή δεν γνωρίζω το αν είναι υποχρεωτικό αυτό το πρώτο στάδιο στα Πανεπιστήμια και αν οι αθλήτριες θέλησαν να βρεθούν από την πρώτη μέρα στη νέα σελίδα της ζωής τους, που αφορά το μέλλον τους, κρατώ ότι δεν θα είναι στην Εθνική ομάδα.

Ο κόουτς Κεραμιδάς χάνει δύο σπουδαία εργαλεία στη με όχι πολλές εναλλακτικές λύσεις Εθνική Νεανίδων, σε ένα πρωτάθλημα που το είχαμε πάρει προ πανδημίας το 2020, με την πολύ δυνατή τότε Εθνική Νεανίδων, που είναι σχεδόν η σημερινή Νέων Γυναικών.

Ο κορωνοιός δεν το επέτρεψε και μας… έμεινε η διοργάνωση, για την αμέσως επόμενη, που είναι η φετινή. Να σημειωθεί ότι στην θέση τους κλήθηκαν η πανύψηλη Ταμπάκη (του Θησέα Παναγιούδας) και η Γκουζέλου (πέρυσι της Ηλιούπολης).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…