Κεντρική Basket League Basket League: Με 12 ομάδες το πρωτάθλημα, μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ

Basket League: Με 12 ομάδες το πρωτάθλημα, μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ

basket league

Με δώδεκα ομάδες θα διεξαχθεί η Basket League της επόμενης σεζόν, όπως αποφασίστηκε μετά το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Συζητήθηκε η wild card για το επόμενο καλοκαίρι.

Με 12 ομάδες θα διεξαχθεί η Basket League για τη σεζόν 2022/23. Αυτό αποφασίστηκε μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΚΕ που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι ομάδες έδωσαν την έγκρισή τους για τη συμμετοχή της Καρδίτσας. Επίσης αποφασίστηκε να μην περιμένουν άλλο για το ενδεχόμενο να προκύψει ομάδα που θα αντικαταστήσει το Ψυχικό ή τη Λάρισα. Αμφότερες οι ομάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης,  ο Θοδωρής Ριζούλης (πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα και νυν αφεντικό της ΚΑΕ Ηρακλής) ζήτησε τον λόγο. Αυτό δεν έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος ήταν ότι ουδεμία εκ των δύο ομάδων έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Δ.Σ., αφού δεν θα συμμετάσχουν στην Basket League.

Όλα όσα αποφασίστηκαν σε προφορικό επίπεδο θα επικυρωθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αντετοκούνμπο: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» (vid)

Αυστηρός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κριτική για την ήττα από τους Μπουλς. Ο Γιάννης…