Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Βόμβα» από την πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής: Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα

«Βόμβα» από την πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής: Έρχονται νέες αυξήσεις στα καύσιμα

ΕΦΚ μέτρα τιμές Βενζίνη βόμβα pass
Σε μια είδηση «βόμβα» αναφέρθηκε η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα, η όποια είπε ότι θα έρθουν νέες αυξήσεις στα καύσιμα, σε πετρέλαιο και βενζίνη. Η ίδια έκανε μια πρόταση για αλλαγή της τιμής μια φορά την εβδομάδα.

Η βόμβα:

«Τα τιμολόγια που έρχονται είναι όλα με αύξηση. Γι’ αυτό ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική είναι 2,43 ευρώ το λίτρο», τόνισε η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

«Όσοι έχουμε παλιά παραλαβή είμαστε στο 2,40 ευρώ, αλλά οι καινούργιες παραλαβές συνέχεια ανεβαίνουν. Γι’ αυτό βλέπεται πολλά μαγαζιά με 2,50 ευρώ και 2,55 ευρώ και μιλάμε για την Αττική», σημείωσε.

Η κ. Ζάγκα, ωστόσο, διατύπωσε και μια πρόταση προς την κυβέρνηση:

«Προτείνω επειδή έρχονται συνέχεια αυξήσεις στα τιμολόγια, η κυβέρνηση να κάνει κάτι που είχαν κάνει πριν περίπου 10 χρόνια, μια φορά την εβδομάδα να γίνεται η αλλαγή της τιμής, όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης, για να πάψει ο καυγάς».

Τέλος, εφιστά την προσοχή προς τους καταναλωτές λέγοντας ότι «πολλοί πάνε σε φτηνά μαγαζιά και την πατάνε. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά φθηνές τιμές κάτω από την τιμή διυλιστηρίου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…