Κεντρική Basket League Βεζένκοφ: Τα 5+ τρίποντα των τελικών

Βεζένκοφ: Τα 5+ τρίποντα των τελικών

Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ με τα τρίποντα του διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα από τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0. Ο 26χρονος φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 5/7 τρίποντα και σημείωσε τη 15η επίδοση 5+ τριπόντων στην ιστορία των τελικών.

Η λίστα αυτή διαμορφώνεται πλέον ως εξής…

Finals%203pts

 

Παράλληλα ο Βεζένκοφ με τους 19 πόντους που είχε χθες, ξεπέρασε τους 1.600 σε 147 εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό…

*Με τις δύο ασίστ που είχε χθες στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Παπανικολάου έγινε ο 9ος πασέρ του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τους 378 και ξεπέρασε τον Ντέιβιντ Ρίβερς που είχε 376.

*Ο Μουσταφά Φαλ μπήκε στην πρώτη 15άδα των ξένων μπλοκέρ του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με τις δύο τάπες που είχε χθες, έφτασε τις 25 και ξεπέρασε τον Ράιαν Στακ που είχε 23 στη σεζόν 2006-07.

*Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε 10 ματς τελικών. Έτσι «έπιασε» στην 7η θέση της σχετικής λίστας τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Αργύρη Πεδουλάκη και Ντράγκαν Σάκοτα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …