Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Παίζει δυνατά του Λούκιτς για την τεχνική ηγεσία

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Παίζει δυνατά του Λούκιτς για την τεχνική ηγεσία

ΤΣΣΚΑ

Την περίπτωση του Ζόραν Λούκιτς φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έπειτα από οκτώ χρόνια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.  Έτσι η «ομάδα του στρατού» έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης του αντικαταστάτη του. Όπως φαίνεται, η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ και της Εθνικής Ρωσίας, Ζόραν Λούκιτς.

Τα νέα δεδομένα στην ΤΣΣΚΑ χωρίς την Ευρωλίγκα:

Η σεζόν, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε δεν εξελίχθηκε σε καμία περίπτωση όπως θα επιθυμούσαν άπαντες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ρωσικός σύλλογος δεν ξεκίνησε καλά στην Ευρωλίγκα, ενώ η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή από την Ευρωλίγκα. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΤΣΚΚΑ Μόσχας απώλεσε και τον τίτλο της VTB, την οποία κατέκτησε η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Πλέον, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ καλούνται να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του συλλόγου, στην τεχνική ηγεσία του οποίου θα βρίσκεται δεδομένα νέος προπονητής. Αρκετά ψηλά στη λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται το όνομα του Ζόραν Λούκιτς. Ο Σέρβος τεχνικός από το 2017 έως και σήμερα βρίσκεται στον πάγκο της Νίζνι ενώ από πέρυσι τον Οκτώβριο είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας.

Ο Λούκιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νίζνι και τη νέα σεζόν, αλλά αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο σε περίπτωση που συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ. Το όνομα του Σέρβου τενικού δεν είναι το μοναδικό, το οποίο βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων της «ρωσικής αρκούδας». Όπως φαίνεται μεταξύ άλλων , εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Γιάννης Σφαιρόπουλου,Nτούσκο Ιβάνοβιτς, που είναι ελεύθεροι, αλλά και του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, ο οποίος οδήγησε τη Μπούρσασπορ έως τον τελικό του φετινού Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…