Κεντρική Basket League Το φύλλο αγώνα 1ου τελικού: Διακοπή λόγω δακρυγόνων, υβριστικά και κροτίδες

Το φύλλο αγώνα 1ου τελικού: Διακοπή λόγω δακρυγόνων, υβριστικά και κροτίδες

εισιτηρίων Ολυμπιακός

Για ρίψη δακρυγόνων εκτός γηπέδου, καθώς επίσης υβριστικά συνθήματα και κροτίδες γίνεται λόγος στο φύλλο αγώνα του πρώτου τελικού της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:
«Στις 20:45 οι δύο ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια λόγω αποπνικτικής ατμόσφαιρας η οποία δημιουργήθηκε λόγω ρίψης δακρυγόνων εκτός γηπέδου. Οι ομάδες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αφού καθάρισε η ατμόσφαιρα και ο αγώνας ξεκίνησε με 20′ καθυστέρηση. Στο 9:20 του πρώτου τετάρτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα τα συνθήματα «Είναι π…α του Παπαπέτρου η μάνα», «Ιωάννα είσαι η καλύτερη π…α», «Ιωάννη η μάνα σου γ..ται στο λιμάνι», έγινε πρώτη προειδοποίηση.

Στο 6:51 του τρίτου τετάρτου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα «πέταξες λευκή πετσέτα στο παλέ, π…η και π..α Γιαννακόπουλε» και «Είσαι η καλύτερη π..α Ιωάννα», έγινε δεύτερη προειδοποίηση. Στο 9′ του πρώτου τετάρτου οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας φώναζαν εν χορώ και παρατεταμένα «θρύλε σ’ αγαπώ γ..ω τον π…η τον Παναθηναϊκό».

Επίσης στο 1:07 του τρίτου τετάρτου «γ..στε τον Βορρά και όλα τα μ…α». Επίσης στο 6:03 του τέταρτου τετάρτου «Π…ας γιοι Παναθηναϊκοί», 0:29 «Π…ας γιοι Παναθηναϊκοί». 4:40 του τρίτου τετάρτου έπεσε κροτίδα ήχου έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πλησίον των κερκίδων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League (19η αγωνιστική): Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Με το Παναθηναϊκός – Κολοσσός συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket Leag…