Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζεται το “σαφάρι” για έσοδα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” για έσοδα

pale aris pale jpg

Έγινε αγώνας δρόμου για το θέμα της εγγυητικής καθώς και αυτό με τις ενημερότητες (φορολογική και ασφαλιστική) για το ζήτημα της αδειοδότησης, με αποτέλεσμα να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό (150.000 ευρώ). Οι οικονομικές υποχρεώσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού υπάρχει και το θέμα της διευθέτησης με τις έγγραφες συμφωνίες με παίκτες και τεχνικό τιμ.

Πέραν αυτού, “προσθέστε” ότι στο “μενού” των εξόδων για την ΚΑΕ είναι και το ζήτημα των δύο ban (Μαμπλ και Γιάνκοβιτς), που φτάνουν τα 100.000 ευρώ. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα με άλλες (οικονομικές) συμφωνίες που πρέπει να τηρούνται. Με λίγα λόγια, τα έξοδα θα είναι πολλά για τον Άρη μέσα στο καλοκαίρι…

Ως εκ τούτου, συνεχίζεται το “σαφάρι” των εσόδων, μιας και είναι αναγκαίο η ομάδα να “βρει” χρήματα για να μπορεί να είναι συνεπής σε διάφορα μέτωπα. Αυτό -αν μη τι άλλο- κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την βοήθεια από πλευράς κόσμου ή Αρειανών επιχειρηματιών όσον αφορά την ΑΜΚ.

Η διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου “τρέχει” και χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη… ώθηση στο εξής σε αυτό το ζήτημα. Το οποίο είναι κομβικό για την ΚΑΕ, προκειμένου να πάρει σημαντική “ανάσα” το τμήμα μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…