Κεντρική Διεθνή Στην Ελβετία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Δούκας [pic]

Στην Ελβετία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Δούκας [pic]

Δούκας

Συνεχίζει την περιπέτειά του στο εξωτερικό ο Αντώνης Δούκας. Ο Έλληνας τεχνικός θα εξακολουθεί να σηκώνει ψηλά τη σημαία της προπονητικής σχολής της χώρας, αυτή τη φορά και πάλι επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Πιο αναλυτικά όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι ο προπονητής των Star Wings Basel, με τη νέα του ομάδα να έχει έδρα την ελβετική πρωτεύουσα.

Ο Αντώνης Δούκας έχει πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό:

Ο Έλληνας τεχνικός, έχει καθίσει σε πάγκους πολλών ομάδων, έχοντας πολύτιμη εμπειρία από χώρες που δεν έχουν πλούσια μπασκετική παράδοση. Συγκεκριμένα, έχει προπονήσει ομάδες από Αλβανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παλαιστίνη, ΗΠΑ, Γεωργία, Κίνα αλλά και Ισπανία. Όσον αφορά τη Basket League, έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή σε Λάρισα και Ηρακλή.

Υπό την καθοδήγησή του, η Εθνική Μπαγκλαντές, ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ακόμα, κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας και μετάλλιο στο South Asia basketball Association Championship. Συνοπτικά ο Αντώνης Δούκας, είναι ένας από τους πρεσβευτές του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό, αναβαθμίζοντας με την παρουσία του, τους πάγκους πολλών ομάδων, τόσο Εθνικών, όσο και συλλόγων.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…