Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σοκάρει ο Μάκης Δελαπόρτας: «Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια στο χειρουργείο»

Σοκάρει ο Μάκης Δελαπόρτας: «Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια στο χειρουργείο»

delaportas e1654513035514 jpg

«Όταν ξύπνησα, tα μάτια μου ήταν με καρφιά. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι» εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας το πρωινό της Δευτέρας. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε ο ίδιος μέσα στο χειρουργείο, σε μια επέμβαση ρουτίνας, καθώς και την αγαπημένη του Ρένα Βλαχοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα μέρι σήμερα ήταν πρώτα οι αποχωρισμοί των δικών μου ανθρώπων και επίσης μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου κράτησε μόνο για δεκαπέντε μέρες ευτυχώς. Όταν πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας αλλά έκαναν ένα λάθος μέσα στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω ορθάνοιχτα! Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς και όταν ξύπνησα, tα μάτια μου ήταν με καρφιά. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι».

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν αυτό που βλέπαμε και στις ταινίες. Πολλές φορές δεν καταλάβαινε γιατί ο κόσμος γελούσε μαζί της, αφού η ίδια ήταν έτσι! Όπου και να ήταν δηλαδή αυτά θα σου έλεγε η Ρένα, τα δικά της τα Κερκυρέικα. Είχα περάσει υπέροχες στιγμές μαζί της και έχω να θυμάμαι ατελείωτα γέλια. Έζησα όμως και θλιβερές στιγμές μαζί της, τις δύσκολες στιγμές της» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…