Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό

8BCC5239 6B04 4069 B038 31B76FB69EDE

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, επέβαλε πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα υβριστικά συνθήματα τα οποία ακούστηκαν και για την ρίψη κροτίδων.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του δεύτερου τελικού της Basket League, έγινε γνωστή η τιμωρία του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Αθλητικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Ολυμπιακό, για τα υβριστικά συνθήματα τα οποία ακούστηκαν, αλλά και για την ρίψη κροτίδων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να πληρώσει 3.400 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα αλλά και 1.000 για την ρίψη κροτίδων.

Σημαντικό είναι να θυμίσουμε πως ο πρώτος τελικός της Basket League, άργησε να ξεκινήσει λόγω της ρίψης των δακρυγόνων, έξω από το ΣΕΦ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Επίσης κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν δύο παρατηρήσεις για υβριστικά συνθήματα και για ρίψη κροτίδων. Για αυτούς τους δύο λόγους ο Αθλητικός Διευθυντής επέβαλε τιμωρία στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) την ποινή της επίπληξης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) το χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και

γ) το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια (μία κροτίδα ήχου) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 11-6-2022».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Δε ”πουλάω” τίποτα παραπάνω φέτος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης …