Κεντρική Διεθνή Πρέπελιτς: Ανανέωσε στη Βαλένθια με…μανταρίνια [vid]

Πρέπελιτς: Ανανέωσε στη Βαλένθια με…μανταρίνια [vid]

Βαλένθια

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα αγωνίζεται στη Βαλένθια και τη νέα σεζόν, καθώς οι «νυχτερίδες» προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του. Η ισπανική ομάδα, περιμένει να δει αν θα λάβει wild card για να αγωνίζεται στη Euroleague τη νέα σεζόν και όπως είναι λογικό θέλει να είναι όσο πιο δυνατή γίνεται. Η Βαλένθια, προτίμησε να αποφύγει […]

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα αγωνίζεται στη Βαλένθια και τη νέα σεζόν, καθώς οι «νυχτερίδες» προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ισπανική ομάδα, περιμένει να δει αν θα λάβει wild card για να αγωνίζεται στη Euroleague τη νέα σεζόν και όπως είναι λογικό θέλει να είναι όσο πιο δυνατή γίνεται.

Η Βαλένθια, προτίμησε να αποφύγει τις κλασικές κλισέ παρουσιάσεις και δοκίμασε κάτι καινούργιο στην περίπτωση του 29χρονου Σλοβένου.

Οι άνθρωποι της ομάδας, χαρακτηρίζουν τα σουτ του Πρέπελιτς ως κλιμεντίνες. Σε μία προσπάθεια να προβάλλουν και τα τοπικά προϊόντα, κάνανε αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία στις ανανεώσεις.

Η ανάρτηση της Βαλένθια:

https://twitter.com/valenciabasket/status/1535185008423337989?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1535185008423337989%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.overfm.gr%2Fprepelits-ananeose-sti-valenthia-me-mantarinia-vid%2F

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…