Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πνίγηκε στον κόσμο και στα… σκουπίδια η Μύκονος [vid]

Πνίγηκε στον κόσμο και στα… σκουπίδια η Μύκονος [vid]

Μύκονος

Μύκονος καλοκαίρι 2022. Φέτος το νησί των ανέμων θύμισε κάτι από την προ covid περίοδο

Παρά τον άστατο το καιρό, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για να απολαύσει το τριήμερο του Αγιου Πνεύματος.

Η πληρότητα άγγιξε μέχρι και το 95%. Οπως αποτυπώνεται και στα βίντεο του Dnews στα Ματογιάνια το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε το αδιαχώρητο, οι δρόμοι φράκαραν από τον κόσμο που ξεχύθηκε στα σοκάκια.

 

 

Μελανό σημείο τα σκουπίδια στο νησί

Άλλες χρονιές το τριήμερο το επισκέπτονταν κυρίως Έλληνες, τώρα πλημμυρίζει και από ξένους. Ωστόσο, τι και αν το νησί το επισκέπτεται κόσμος από όλα τα μέρη της γης, άλυτο πρόβλημα και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, το γεγονός ότι στα σοκάκια στη χώρα και σε διαφορά σημεία του νησιού οι σοροί των σκουπιδιών σχηματίζουν βουνά.

mykonos96

mykonos94

Η έλλειψη μηχανισμου αποκομιδής απορριμάτων σε συνάρτηση με το αποχετευτικό προβλημα αποτελουν αναμφίβολα αποτρεπτικο παραγοντα ανακτησης της παλαιας αίγλη του νησιου.

mykonos69

Οι υποδομες δοκιμάζουν ήδη τις αντοχές τους.

Η ποιότητα των περισσότερων προϊόντων είναι υψηλή, το επίπεδο των υπηρεσιών ανάλογο, η μέση τιμη της αμολυβδηςς κυμαίνεται στα 2.5 ευρώ το λίτρο, ελαφρώς ακριβότερη από την Αθήνα, το ποτό από 15- 18 ευρώ, το κοκτέιλ στα 25 ευρώ, οι ξαπλώστρες στις υπερλουξ παραλιες και γενικώς σε σχέση με περυσι η Μύκονος έχει αυξήσει το κόστος παραμονης κατά 15 % με 20℅.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…