Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Ντρέπομαι γι αυτό που είδαν όλοι»

Παπαπέτρου: «Ντρέπομαι γι αυτό που είδαν όλοι»

Παναθηναϊκός Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στην ΕΟΚ, στις συνθήκες διεξαγωγής του ματς και την προκλητική διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

«Θα πω μερικά πράγματα, δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Θα πω 2-3 πράγματα όμως που είναι πολύ σημαντικά. Αρχικά συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην ομάδα της Λάρισας. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν είναι για τη Λάρισα.

Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας. Έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα γήπεδο το οποίο ξεκολλάει μία πινακίδα και φεύγει και κάνω ράμματα στο γόνατό μου στο ημίχρονο γιατί δεν δεν υπάρχει ασφάλεια, γιατί η πινακίδα κρατιέται με σάκους άμμου.

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και παίζουμε μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι κι αν χάσαμε. Είμαι 28 χρονών, έχω παίξει 9 χρόνια και στις δύο πλευρές. Δεν με νοιάζει ποιος κέρδισε.

Μιλάμε για ένα άθλημα που υποτίθεται είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και θα πω και κάτι άλλο, ένας παίκτης μπαίνει στο παρκέ και εκτίθεται και δεν μπορεί να μιλήσει και είδατε όλοι τι έγινε σήμερα. Δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ, αλλά ντρέπομαι που είμαι μέρος όλου αυτού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πονίτκα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ ήταν λογικό να τραβήξουν τα βλέμματα πολλών …