Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπανικολάου: «Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με Ιτούδη»

Παπανικολάου: «Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με Ιτούδη»

96C6EEDA 5D4E 4E58 911E B11A0749FD13 jpeg

Το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη έπλεξε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του, και τόνισε ότι είναι ανυπόμονος να συνεργαστεί μαζί του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου για τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου

«Φρέσκα κουλούρια! Το θέμα είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι στο ματς με τη Μ. Βρετανία. Η μοναδική μας ήττα ήταν από αυτή την ομάδα και χρειάζεται συγκέντρωση από όλους μας για να απορροφήσουμε σε αυτές τις λίγες προπονήσεις όσα θέλει το τεχνικό τιμ. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί η Μ. Βρετανία μάς ακολουθεί στον επόμενο όμιλο και θα είναι κρίμα να κουβαλήσουμε μια δεύτερη ήττα και να πάει στράφι όλη η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη. Μιλάμε για έναν καταξιωμένο προπονητή, που έχει κάνει ήδη πολλά στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Νομίζω πως ήταν η ιδανική επιλογή για την Εθνική ομάδα, το έχει κερδίσει με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ να αρχίσουμε.

Θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο. Παίζουμε για το εθνόσημο και θα βρούμε την ενέργεια γιατί το κοινό της Λάρισας θα είναι μαζί μας. Στο μυαλό μου δεν διαχωρίζονται όλοι οι διεθνείς παίκτες. Όσοι είναι εδώ το κέρδισαν με την αξία τους και όλα τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Δίνουν το σώμα τους για την Εθνική ομάδα, όπως πρέπει να γίνεται και ευελπιστώ πως κάποια στιγμή θα φτιάξει και το καλεντάρι για να είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες. Για μένα είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία που δημιουργήσαμε με δύο νίκες επί της Τουρκίας και να πάμε με πλεονέκτημα στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά, να υπάρχει συγκέντρωση και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…