Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: Με… «βόμβα» ξεκίνησαν οι μεταγραφές [pic]

Πανιώνιος: Με… «βόμβα» ξεκίνησαν οι μεταγραφές [pic]

Πανιώνιος

Με… «βόμβα» άρχισε τις μεταγραφικές κινήσεις του ο Πανιώνιος της νέας εποχής. Ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη.

Ο έμπειρος αθλητής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό στέφθηκε πρωταθλητής Α2 με την Καρδίτσα, ενώ θα αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους» για 3η φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος:

«Ανακοίνωση 18/06/2022

Ο Δημήτρης Βεργίνης στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη διετούς συμφωνίας με τον Δημήτρη Βεργίνη ο οποίος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 15 Μαϊου του 1987. Άρχισε να παίζει μπάσκετ στα Αστέρια Πανοράματος και στο Ανατόλια και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη

(δύο φορές), Μπιλμπάο, Λουκόιλ Ακαντέμικ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ (2014-2015 και 2019-2020), Απόλλωνα Πάτρας, Λαύριο, Ηρακλή και Καρδίτσα (με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League).
Έχει κατακτήσει την Euroleague το 2009 καθώς επίσης δύο πρωταθλήματα (2009 και 2010) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2010) με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες U16-U18-U20 και στην Ενόπλων».

Η πρώτη δήλωση του Δημήτρη Βεργίνη:

«Ο Πανιώνιος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου και δεν είναι τυχαίο ότι επιστρέφω για τρίτη φορά κι αφού συμφωνήσαμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η ομάδα να νικήσει, να πετύχει το στόχο της και να φτάσει εκεί που της αρμόζει, δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…