Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Λάμψη και συγκίνηση στη BUZZER BEATER DAY [pic]

Πανερυθραϊκός: Λάμψη και συγκίνηση στη BUZZER BEATER DAY [pic]

buzzer

Με ιδιαίτερη λάμψη και συγκίνηση ολοκληρώθηκε η πρώτη Buzzer Beater Day του Πανερυθραϊκού έπειτα από τρία χρόνια. Η ομάδα του κόουτς Χουχουλή ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α2 με απόλυτη επιτυχία φτάνοντας μια ανάσα από τα πλέι οφ ανόδου.

Η ανάρτηση του Πανερυθραϊκού για τη BUZZER BEATER DAY:

«Λάμψη, συγκίνηση, ιστορικές στιγμές και ένα τεράστιο «αντίο» στη BUZZER BEATER DAY του Πανερυθραϊκού! 🏀

Έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, ο Πανερυθραϊκός BC διοργάνωσε και πάλι την BUZZER BEATER DAY του και όχι μόνο αποχαιρέτησε ιδανικά μία υπέροχη και άκρως επιτυχημένη σεζόν, αλλά η συγκεκριμένη μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων!

Σε μία ιδιαίτερα λαμπερή BUZZER BEATER DAY, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυτελούς «Domotel Kastri Hotel» (Ελ. Βενιζέλου & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία), η Πανερυθραϊκή Οικογένεια δημιούργησε… ερυθρόλευκη κοσμοσυρροή, αποδεικνύοντας τόσο τη δυναμική του Συλλόγου, όσο και τις γερές, στέρεες και υγιείς βάσεις στις οποίες στηρίζεται.

Η φετινή BUZZER BEATER DAY μάλιστα ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την ιστορία του Συλλόγου για πολλούς και διαφορετικούς λόγους…

Ο Σπύρος Γριβέας καλωσόρισε αρχικά τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα του «Domotel Kastri Hotel», για να δώσει τη σκυτάλη στο ιστορικό διοικητικό μέλος του Συλλόγου, Μιχάλη Χατζόπουλο, ο οποίος έκανε μίνι αναδρομή στην ιστορία του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού.

Τη σκυτάλη πήρε ο κόουτς Δημήτρης Χουχουλής, ο οποίος -αφού πρώτα έδωσε «σήμα» για το υπέροχο βίντεο αφιέρωμα στην πορεία των Ανδρών μας φέτος- έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν, με εκτενή αναφορά στις φετινές επιτυχίες του Πανερυθραϊκού, αναλύοντας τη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο από τις Ακαδημίες, μέχρι την ανδρική ομάδα, ενώ εκθείασε και τους προπονητές του Συλλόγου, δηλώνοντας ότι «πιστεύω πως έχουμε τους καλύτερους από κάθε άποψη και τους αξίζουν τα εύσημα».

Κάπως έτσι, έφτασε και η ώρα των βραβεύσεων, όπου την τιμητική τους είχαν οι U16 Reds για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑ και την Άνοδο στην Α1 Κατηγορία, οι U14 Reds για τη 2η Θέση στο Final-4 Παμπαίδων Β’ της ΕΣΚΑ, αλλά και οι U16 Whites για την 1η Θέση στον Όμιλό τους, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ, με τις βραβεύσεις να συνοδεύονται από βίντεο με τα φετινά κατορθώματα των παιδιών μας, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους!

Ακολούθησε η ξεχωριστή ενότητα των Τιμητικών Βραβεύσεων «IMAGINE.BELIEVE.ACHIEVE», η οποία είχε εκπλήξεις και ατέλειωτη συγκίνηση…

Αρχικά, οι U18 Reds, οι Έφηβοί μας, τιμήθηκαν με το βραβείο της «ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», για την 3η Θέση στο Final-4 Εφήβων της ΕΣΚΑ, καταγράφοντας τη σπουδαιότερη επιτυχία μέχρι τώρα σε επίπεδο Υποδομών για τον Πανερυθραϊκό.

Μεγάλη και ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η επόμενη βράβευση, αφού ο Πανερυθραϊκός BC, με απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του, τίμησε με το βραβείο της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» τα ιστορικά διοικητικά μέλη του, τους κ.κ. Βασίλη Παράσχου (πρώην πρόεδρος), Δημήτρη Χονδρό, Νίκο Μπελενιωτη, Λεωνίδα Μακρυώτη και τον αείμνηστο Χρυσόστομο Ντούγια, για τα όσα έχουν προσφέρει στο Τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου, καθώς χωρίς αυτούς πιθανόν να μην ήμασταν εδώ σήμερα. Φυσικά, η βράβευση δεν θα μπορούσε να μη γίνει από τον συνοδοιπόρο τους σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια τον κ. Μιχάλη Χατζόπουλο, που παραμένει βεβαίως μέχρι και σήμερα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Επόμενο βραβείο, αυτό της «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ», με το τιμώμενο πρόσωπο να είναι ο περσινός μας αθλητής, Δημήτρης Κατσόγιαννης, ο οποίος, συγκεντρώνοντας 18.625 μόρια στις προηγούμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή της φετινής BUZZER BEATER DAY, μία ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο η οποία δεν θα ξεχαστεί ποτέ και που κατά τη διάρκειά της «γκρεμίστηκε» η αίθουσα, αποτέλεσε το τελευταίο βραβείο της ημέρας, αυτό της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»… Και αυτό διότι το εν λόγω βραβείο ήταν έκπληξη και αφορούσε τον εκ των αρχηγών μας, Λουκάς Γιαουρτόγλου, ο οποίος -ελάχιστα 24ωρα πριν- είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την επαγγελματική ενεργό δράση, ολοκληρώνοντας μία απίστευτη πορεία 9 χρόνων με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, μία καριέρα που τα είχε όλα, αλλά κυρίως σχέσεις ΖΩΗΣ, με τον Λουκά να περνά στο «πάνθεον» της ιστορίας του Συλλόγου.

Η αρχή έγινε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο με μία αναδρομή σε αυτά τα 9 υπέροχα χρόνια συμπόρευσης και σπουδαίων στιγμών. Η αίθουσα σηκώθηκε στο πόδι, με τον Λουκά να δέχεται ένα άνευ προηγουμένου standing ovation, ένα παρατεταμένο χειροκρότημα αρκετών λεπτών.

Μέσα σε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ο Λουκάς έπεσε δακρυσμένος στην αγκαλιά του κόουτς Χουχουλή, χαρακτηρίζοντάς τον «δεύτερο πατέρα», ενώ στη συνέχεια ο αρχηγός μας Τάσος Καλλιανιώτης ήρθε με τη σειρά του στο πλευρό του «Λου», για να του παραδώσει μία μπάλα με το πρόσωπο του Λουκά Γιαουρτόγλου και τα όσα έχει καταφέρει με τον Πανερυθραϊκό.

Μάλιστα, η βράβευση κορυφώθηκε με τον Γιαουρτόγλου να παραδίδει τη φανέλα με το Νο10 στον Ηλία Μωραΐτη, προτού ο Λουκάς, ο δικός μας Λουκάς, «χαθεί» στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων, των γονιών του, της αδερφής του, των φίλων και συμπαικτών του, αλλά όλων όσοι τον αγαπήσαμε αυτά τα 9 χρόνια κοινής πορείας! «Λου», σε ευχαριστούμε για όλα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Domotel Kastri Contemporary Ηotel για τις άψογες υπηρεσίες και τη συνεργασία του, αλλά και όλους εσάς, που αποτελείτε το λόγο τον οποίο ο Πανερυθραϊκός μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο!
Και του χρόνου…! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
🔴🏀🔴
#PanerythraikosBC #Imagine_Believe_Achieve #We_Are_Family #Erythraia_Family #WeCreateTheFuture #HardWorkNeverStops #NewEra #Basketball #A2 #A2Men #hellasbasketball #hellenicbf #navarino #EndOfSeason #BuzzerBeater #BuzzerBeaterDay #TogetherWeRise 🚩»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…