Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής

Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής

Πανελλήνιες Οικονομία
Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα πανελληνίων 2022 Λατινικών, Χημείας αλλά και Πληροφορικής. Δείτε τα πρώτοι στο Dnews.

Τρίτη ημέρα για τις Πανελλήνιες 2022 και οι τελειόφοιτοι των ΓΕΛ έδωσαν Χημεία, Λατινικά και Πληροφορική.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας πιστό στο ραντεβού του δημοσίευσε τα θέματα που έπεσαν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική ενώ, λίγο μετά τη σκυτάλη παίρνουν Dnews και Μεθοδικό για να αναρτήσουν σχολιασμό αλλά και τις απαντήσεις βάζοντας τέλος στην αγωνία μαθητών γονέων αλλά και καθηγητών σε τρία μαθήματα κομβικής σημασίας οι βαθμολογίες των οποίων επηρεάζουν τα μόρια και τις πιθανότητες  να εισαχθεί ένας υποψήφιος στη σχολή προτίμησης τους.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στις πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα Λατινικών 2022 ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Χημείας 2022 ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Πληροφορικής 2022 ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι υποψήφιοι των Γενικών λυκείων θα εξεταστούν εκ νέου την Παρασκευή, τελευταία ημέρα, για όσους δεν δίνουν ειδικά μαθήματα.
Οι υποψήφιοι την Παρασκευή θα εξεταστούν σε: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Σπουδών Υγείας).

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…