Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ολοταχώς προς δανεισμό ο Σαμοντούροβ

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς προς δανεισμό ο Σαμοντούροβ

Παναθηναϊκός Σαμοντούροβ

Πριν λίγο καιρό όταν και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν στην επικαιρότητα. Μάλιστα πήρε και πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με την ομάδα των ακαδημιών 10, του Δημήτρη Χατζηβρέττα.

Οι «πράσινοι» θέλουν τόσο εκείνος όσο και ο Νεοκλής Αβδάλας να αγωνιστούν σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Σύμφωνα με το σκεπτικό τους πρέπει οι νεαροί αθλητές να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα φροντίζει για την ανάπτυξή τους, έχοντας παράλληλα αρκετό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να ωριμάσουν σε μια ανταγωνιστική κατηγορία.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι το Μαρούσι. Οι «κίτρινοι» που αγωνίζονται στην Α2 ανδρών, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Οι Μαρουσιώτες  παρακολούθησαν τον Σαμοντούροβ από τον καιρό που ήταν στην Ακαδημία 10. Έχουν πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύουν ότι ο αθλητής θα ταιριάξει στην ομάδα τους.

Τέλος, σύμφωνα με την άποψη των ιθυνόντων του Αμαρουσίου θα μπορέσει ο αθλητής να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην πιο δύσκολη εθνική κατηγορία στο μπάσκετ ανδρών.

Όσο για τους Νεοκλή και Γιάννη Αβδάλα ο Παναθηναϊκός ήδη είναι σε επαφές με ομάδες προκειμένου να προχωρήσει ο δανεισμός τους.

Η υποθέσεις των Σαμοντούροβ, Νοεκλή και Γιάννη Αβδάλα μένει να εξελιχθούν τις επόμενες ημέρες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Εισπράττω σεβασμό στην Ελλάδα»

Για τη ζωή στην Αθήνα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Εργκίν Αταμάν. Ο Εργκίν …