Κεντρική Basket League Άρης “OK” με εγγυητική και ενημερότητες, σειρά παίρνουν οι έγγραφες συμφωνίες με παίκτες-προπονητές

“OK” με εγγυητική και ενημερότητες, σειρά παίρνουν οι έγγραφες συμφωνίες με παίκτες-προπονητές

Από την επομένη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε πρώτο πλάνο για τον Άρη “έμπαινε” το θέμα της αδειοδότησης. Με το ζήτημα αυτό ασχολήθηκαν -και θα συνεχίσουν να ασχολούνται το επόμενο διάστημα- τα στελέχη του ΚΑΕ, έχοντας πλέον διευθετήσει την υπόθεση της εγγυητικής αλλά και αυτή που αφορά τις ενημερότητες (φορολογική και ασφαλιστική). Σχετικά με την εγγυητική και τις ενημερότητες, χρειάστηκε να δοθεί ένα ποσό που “αγγίζει” τις 150.000 ευρώ.

Δηλαδή, πολύ μεγάλο ποσό… Έχοντας καταθέσει την εγγυητική και έχοντας ρυθμίσει το ζήτημα με τις ενημερότητες αναφορικά με τον φάκελο της αδειοδότησης, δύο θέματα που ήταν από τα πιο σημαντικά μιας και υπήρξαν κι άλλες υποθέσεις που διευθετήθηκαν, πλέον το βάρος για την ΚΑΕ πέφτει στις έγγραφες συμφωνίες με παίκτες και τεχνικό τιμ για να “κλείσει” η φετινή σεζόν. Αυτό το θέμα θα “δουλευτεί” το επόμενο διάστημα ώστε ο Άρης να τελειώσει θετικά και αυτό το ζήτημα.

Κοινοποιήστε:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Στα προκριματικά του Europe Cup με αντίπαλο την Γουλβς

Ο Άρης ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας τους Γου…